Podobne ogłoszenia, które mogą Cię zainteresować.
Obsługa baru w barze lunchowym
Zatrudnię osobę do obsługi baru w barze lunchowym. Praca w wymiarze 8 godzinnym od poniedziałku do piątku. Pełen etat, umowa o pracę. Prośba o kontakt telefoniczny oraz wysyłanie CV.

MANAGER RESTAURACJI - WARSZAWA 

Dodaj takie ogłoszenie!
  • Data dodania19/10/2020
  • Ogłaszane przezFirma/Agencja
  • Rodzaj pracyPełny etat
  • Rodzaj umowyInne

KIM JESTEŚMY?

Tel Aviv Urban Food to najlepsze smaki Izraela. Pyszne lunche i lekkie kolacje. Litry tahiny i doskonałego wina. Wszystko w 100% vegan i w 100% na luzie. W 5 lokalizacjach w Warszawie i w Łodzi na Piotrkowskiej.


Nie potrzebujemy „kierownika” chcemy pracować z osobami, które tak jak my lubią ludzi i mają w naturze gościnność. Jeśli lubisz wino i hummus to już wiesz, że mamy miejsce dla CIEBIE  Ważniejsze od Twojego doświadczenia jest dla nas to, kim jesteś.


GDZIE?

Tel Aviv Urban Food nowe lokalizacje w Warszawie.


NAJPIERW HUMMUS, POTEM PRACA - co chcemy Ci dać oprócz świetnego wynagrodzenia?

  • nauczymy Cię:

Zarządzania kosztami restauracji: analizy raportu P&L, tworzenia rocznego budżetu, optymalizacji kosztów

Prognozowania sprzedaży w oparciu o dostępne dane oraz jej budowania poprzez nawiązywanie trwałych relacji z gośćmi i lokalną społecznością

Zarządzania talentami: prowadzenia rozmów rozwojowych, ocen okresowych opartych na modelu kompetencji, sposobów motywacji zespołu


A ponadto:


  • premie za wyniki i osiągnięcia
  • pracę w dynamicznym zespole
  • przyjazną atmosferę
  • realne możliwości budowania ścieżki rozwoju i możliwość awansu w modnej i prężnie rozwijającej się sieci gastronomicznej
  • zadaniowy czas pracy


MAMY PRACĘ DLA CIEBIE

jeśli:

  • charakteryzuje Cię nieustające poczucie humoru, wieczny optymizm oraz nieugięta elastyczność
  • masz pasję, apetyt na życie i entuzjazm w podchodzeniu do trudnych zadań
  • masz nastawienie na naukę i rozwój osobisty
  • posiadasz zdolności analityczne, umiejętność pracy z dużą ilością danych liczbowych
  • potrafisz stworzyć zespół i motywować niezmotywowanych
  • szybko nawiązujesz kontakt z innymi osobami, posiadasz wysokie zdolności komunikacyjne
  • cechuje Cię kreatywność oraz innowacyjne podejście do postawionych zadań
  • masz doświadczenie w zarządzaniu restauracją lub kawiarnią
  • znasz takie zagadnienia kosztowe jak FC i BC
  • masz doświadczenie w rynku dostaw i sprzedaży delikatesowej
  • masz gotowość pracować również w weekendy


CZYM BĘDZIESZ SIĘ ZAJMOWAĆ?

  • zarządzaniem i prowadzeniem restauracji zgodnie ze standardami sieci
  • budowaniem zespołu oraz dbaniem o rozwój swoich współpracowników
  • dbaniem o dobre relacje z gośćmi
  • budowaniem i planowaniem sprzedaży oraz optymalizacją kosztów w porozumieniu z centralą firmy
  • współpracą z centralą w lokalnych działaniach marketingowych
  • efektywnym zarządzaniem czasem pracy swoim oraz swojego zespołu
  • zapewnieniem prawidłowego przepływu dokumentacji związanej z zatrudnieniem pracowników
Napisz do nas! :)